10 feb 2015 21:58

10 feb 2015 22:01

Här är Villas motståndare i kvartsfinalen

Villa Lidköping möter Edsbyn i SM-kvartsfinalen.

Det stod klart efter onsdagskvällens slutspelsval.

Villa Lidköping bortabesegrade Kalix med 4–3 i den sista omgången av elitserien. När dessutom Vänersborg och Broberg/Söderhamn förlorade sina respektive matcher klättrade Villa från åttonde till sjätte plats.

Strax efter att samtliga matcher var färdigspelade gjorde de fyra topplagen sina slutspelsval.

I kvartsfinal ställs Villa mot Edsbyn. De övriga kvartsfinalerna är Sandviken–Broberg, Västerås–Bollnäs och Hammarby–Vänersborg. Bäst av fem matcher gäller under slutspelet, bortsett från finalen som avgörs i en match.

Villa Lidköping bortabesegrade Kalix med 4–3 i den sista omgången av elitserien. När dessutom Vänersborg och Broberg/Söderhamn förlorade sina respektive matcher klättrade Villa från åttonde till sjätte plats.

Strax efter att samtliga matcher var färdigspelade gjorde de fyra topplagen sina slutspelsval.

I kvartsfinal ställs Villa mot Edsbyn. De övriga kvartsfinalerna är Sandviken–Broberg, Västerås–Bollnäs och Hammarby–Vänersborg. Bäst av fem matcher gäller under slutspelet, bortsett från finalen som avgörs i en match.