28 jan 2015 14:32

29 jan 2015 05:55

Brons till Matilda

BUDO: DM i Iaido

Då DM i Iaido avgjordes i Halmstad var Takenoko Budoklubb från Mariestad på plats. Matilda Nyyssönen slutade på bronsplats i individuell Mudan (elev) klass. Staffan Sköld slutade som fyra. Philip Stöckel kom femma. Kai Nyyssönen slutade fyra i Dan (mästare) klassen efter en poängs förlust i bronsmatchen.

I lag kom Takenoko med Philip (till vänster), Matilda, Staffan trea. Fighting spirit gick efter enhetligt domarbeslut till Matilda Nyyssönen.

Då DM i Iaido avgjordes i Halmstad var Takenoko Budoklubb från Mariestad på plats. Matilda Nyyssönen slutade på bronsplats i individuell Mudan (elev) klass. Staffan Sköld slutade som fyra. Philip Stöckel kom femma. Kai Nyyssönen slutade fyra i Dan (mästare) klassen efter en poängs förlust i bronsmatchen.

I lag kom Takenoko med Philip (till vänster), Matilda, Staffan trea. Fighting spirit gick efter enhetligt domarbeslut till Matilda Nyyssönen.