20 jan 2015 15:34

23 jan 2015 13:57

Stark finish av MBS

BOWLING.

Vårens matcher har nu börjat för Mariestads bowlinglag – som i helgen spelade sina första matcher efter jul- och nyårsuppehållet.

Team Mariestads farmarlag spelade sin första match mot BK Kåess, där man efter två serier låg under med 3–7. Teamet fortsatte att kämpa, men fick se sig besegrat då Kåess vann med 15–5. Mariestads bästa spelare var Patrik Rytterlund med sina 825 poäng.

Knep poäng

Sedan var det dags för BK Gärdet att spela mot BK Kåess där man efter tre serier låg under med 6–9. Gärdet fortsatte att kämpa till slutet och matchen slutade 10–10. Gärdets bästa matchspelare var Michael Cronberg med 845 poäng.

BK Gärdet F spelade sin match mot Team Lidköpings BK. 1–9-underläget efter två serier var förstås en mardrömsstart och till slut skrevs siffrorna till 3–17. Med 712 poäng var Mikael Andersson poängbäst i Gärdet.

Karlsson bäst i laget

Lidköping fortsatte med match mot Mariestads BS. Trots underläge med 4–6 lyckades MBS vända på steken och vinna med 12–8. Anton Karlsson visade fin form och noterades för 848 poäng.

Team Eldklot Ungdom spelade match mot Baloo BT 1 där man efter första serien låg under med 554–718.

Eldklot förlorade matchen till slut med 1764–2018 och lagets bästa spelare var Rasmus Ramberg med 478 poäng.

Team Mariestads farmarlag spelade sin första match mot BK Kåess, där man efter två serier låg under med 3–7. Teamet fortsatte att kämpa, men fick se sig besegrat då Kåess vann med 15–5. Mariestads bästa spelare var Patrik Rytterlund med sina 825 poäng.

Knep poäng

Sedan var det dags för BK Gärdet att spela mot BK Kåess där man efter tre serier låg under med 6–9. Gärdet fortsatte att kämpa till slutet och matchen slutade 10–10. Gärdets bästa matchspelare var Michael Cronberg med 845 poäng.

BK Gärdet F spelade sin match mot Team Lidköpings BK. 1–9-underläget efter två serier var förstås en mardrömsstart och till slut skrevs siffrorna till 3–17. Med 712 poäng var Mikael Andersson poängbäst i Gärdet.

Karlsson bäst i laget

Lidköping fortsatte med match mot Mariestads BS. Trots underläge med 4–6 lyckades MBS vända på steken och vinna med 12–8. Anton Karlsson visade fin form och noterades för 848 poäng.

Team Eldklot Ungdom spelade match mot Baloo BT 1 där man efter första serien låg under med 554–718.

Eldklot förlorade matchen till slut med 1764–2018 och lagets bästa spelare var Rasmus Ramberg med 478 poäng.