16 jan 2015 06:00

23 jan 2015 14:47

THF ställs mot topplag

Töreboda HF har haft en tuff start på vårserien, men i onsdagens hemmamatch mot serietrean Kungälvs IK (4–1) kom den väntade segern.

På fredag ställs Töreboda inför en ny tuff uppgift då tabelltvåan, Sörhaga/Alingsås gästar Töreshov. Redan på söndag mönstrar THF igen, då mot Kållered på bortaplan. Två vinster i helgen skulle snabbt göra tabellen till en betydligt trevligare läsning för THF som just nu ligger näst sist efter fyra omgångar.

På fredag ställs Töreboda inför en ny tuff uppgift då tabelltvåan, Sörhaga/Alingsås gästar Töreshov. Redan på söndag mönstrar THF igen, då mot Kållered på bortaplan. Två vinster i helgen skulle snabbt göra tabellen till en betydligt trevligare läsning för THF som just nu ligger näst sist efter fyra omgångar.