12 jan 2015 18:40

23 jan 2015 14:46

Peter Karlsson klar för engelsk klubb

Peter Karlsson har gjort klart med sin engelska klubb Wolverhampton.

Året 2015 innebär att Karlsson fortsätter köra både i svenska allsvenskan genom Örnarna och elitserien med Smederna och i engelska ligan med Wolverhampton. Däremot är det inte lika säkert att Karlsson kör i Polen kommande säsong.

– Det känns så klart bra att gjort klart med England och Sverige och det känns som om det räcker. Det blir väldigt mycket tävlande om jag kör i tre länder. Samtidigt är det ju det jag vill, så det är en avvägning hela tiden, säger Karlsson.

Bara i England innebär det 28 tävlingar.

– Jag tror inte att jag kommer skriva på för någon mer klubb. Förhoppningsvis blir det något färre tävlingar totalt, men också högre kvalitet.

Året 2015 innebär att Karlsson fortsätter köra både i svenska allsvenskan genom Örnarna och elitserien med Smederna och i engelska ligan med Wolverhampton. Däremot är det inte lika säkert att Karlsson kör i Polen kommande säsong.

– Det känns så klart bra att gjort klart med England och Sverige och det känns som om det räcker. Det blir väldigt mycket tävlande om jag kör i tre länder. Samtidigt är det ju det jag vill, så det är en avvägning hela tiden, säger Karlsson.

Bara i England innebär det 28 tävlingar.

– Jag tror inte att jag kommer skriva på för någon mer klubb. Förhoppningsvis blir det något färre tävlingar totalt, men också högre kvalitet.