10 jan 2015 17:18

23 jan 2015 14:46

Lockerud föll på målsnöret i Karlstad

INNEBANDY: Med uddamålet emot sig fick Lockeruds herrar sätta sig på bussen utan poäng i bagaget.
Lördagens bortamatch i Karlstad slutade 6–5 till hemmalaget Sjöstad.

Uppförsbacken blev för lång för Lockerud. Hemmalaget Sjöstad markerade snabbt revir genom 2–0-ledning efter tio minuter. Ett resultat som Lockerud visserligen snyggade till innan första periodens slut, men underläget 2–3 togs inte igen i mittenperioden.

Underläge 4–6 inför sista perioden blev en för lång uppförsbacke för Lockerud. Även om bortalaget vann den tredje perioden så var det inte med tillräckligt stora siffror. Anders Simons-Pettersson signerade 5–6-reducering 17.34 i tredje perioden, men det var också det enda målet som gjordes i sista perioden.

Mål, Lockerud: Christoffer Johansson, Isak Stöckel, Karl Pontén, Albin Lundell, Anders Simons Pettersson.

Uppförsbacken blev för lång för Lockerud. Hemmalaget Sjöstad markerade snabbt revir genom 2–0-ledning efter tio minuter. Ett resultat som Lockerud visserligen snyggade till innan första periodens slut, men underläget 2–3 togs inte igen i mittenperioden.

Underläge 4–6 inför sista perioden blev en för lång uppförsbacke för Lockerud. Även om bortalaget vann den tredje perioden så var det inte med tillräckligt stora siffror. Anders Simons-Pettersson signerade 5–6-reducering 17.34 i tredje perioden, men det var också det enda målet som gjordes i sista perioden.

Mål, Lockerud: Christoffer Johansson, Isak Stöckel, Karl Pontén, Albin Lundell, Anders Simons Pettersson.

  • Johanna Drath