07 jan 2015 18:54

23 jan 2015 13:57

Stridsberg bäste man

BORDTENNIS

Torbjörn Stridsberg blev mest framgångsrik då Skagersviks BTK arrangerade sin traditionella jultävling med 17 deltagare. Stridsberg vann både singel och dubbel. I singel före Per Williamsson, Kjell Hurtig och Bo Westanmo.

I dubbel spelade Stridsberg med Håkan Fredriksson. De vann före Tomas Andersson/Leif Johansson, Kjell Hurtig/Anders From samt Per Almgren/Tomas Aksu.

Torbjörn Stridsberg blev mest framgångsrik då Skagersviks BTK arrangerade sin traditionella jultävling med 17 deltagare. Stridsberg vann både singel och dubbel. I singel före Per Williamsson, Kjell Hurtig och Bo Westanmo.

I dubbel spelade Stridsberg med Håkan Fredriksson. De vann före Tomas Andersson/Leif Johansson, Kjell Hurtig/Anders From samt Per Almgren/Tomas Aksu.