15 dec 2014 22:13

23 jan 2015 14:46

Magnusson fick avsluta snyggt

Furhoffs långloppscup har avslutats i Öxabäck.
Mariestads AIF:s Andreas Magnusson segrade i terrängloppet med tiden 16.41.

Andreas Magnusson har haft ett strålande år och avslutade med seger i det 4,7 kilometer långa loppet. Flickvännen Sandra Andersson, IF Hagen FIK, vann även hon i avslutningsloppet på 24.50. Båda vann dessutom sina seniorklasser i cupen. Så i Öxabäck blev det dagens dubbel för båda.

Maifs Åsa Blom segrade i K35 och Lasse Björnfot i M55. Asko Sarja fick i allra sista deltävlingen i M50-klassen se sig passerad av Veine Wilhelmsson, IFK Skövde FIK, med endast två poäng. Asko var skadad och kunde därmed inte konkurrera med Veine på Mösseberg.

Fredrik Johansson blev sjua i seniorklassen, Per Carlsson tvåa i M40, Michael Lundin femma i M45, Martin Karlsson fyra i M50, Sven-Inge Jansson trea och Jan-Ove Andersson åtta i M60. I M65 blev Sven-Gunnar Holmén trea, Bosse Johansson sjua och Lennart Johansson åtta.

Knep andraplatsen

Margareta Andersson tog SOK Undens enda individuella seger och detta i hemmaloppet Riddarsprånget i Hova i K65. I cupen blev det en andraplats för Margareta.

Årets förening blev för trettonde året i rad IFK Skövde FIK med 227 starter på de 22 deltävlingarna och MIF tvåa med 153 starter. Året damkomet blev IF Hagen FIK med 25 starter där Sandra Andersson var flitig deltagare.

Under året hade Maif två deltävlingar; Springtime och Mariestads Marathon. Det sistnämnda hade DM/VDM-status och även veteran-SM.

Andreas Magnusson har haft ett strålande år och avslutade med seger i det 4,7 kilometer långa loppet. Flickvännen Sandra Andersson, IF Hagen FIK, vann även hon i avslutningsloppet på 24.50. Båda vann dessutom sina seniorklasser i cupen. Så i Öxabäck blev det dagens dubbel för båda.

Maifs Åsa Blom segrade i K35 och Lasse Björnfot i M55. Asko Sarja fick i allra sista deltävlingen i M50-klassen se sig passerad av Veine Wilhelmsson, IFK Skövde FIK, med endast två poäng. Asko var skadad och kunde därmed inte konkurrera med Veine på Mösseberg.

Fredrik Johansson blev sjua i seniorklassen, Per Carlsson tvåa i M40, Michael Lundin femma i M45, Martin Karlsson fyra i M50, Sven-Inge Jansson trea och Jan-Ove Andersson åtta i M60. I M65 blev Sven-Gunnar Holmén trea, Bosse Johansson sjua och Lennart Johansson åtta.

Knep andraplatsen

Margareta Andersson tog SOK Undens enda individuella seger och detta i hemmaloppet Riddarsprånget i Hova i K65. I cupen blev det en andraplats för Margareta.

Årets förening blev för trettonde året i rad IFK Skövde FIK med 227 starter på de 22 deltävlingarna och MIF tvåa med 153 starter. Året damkomet blev IF Hagen FIK med 25 starter där Sandra Andersson var flitig deltagare.

Under året hade Maif två deltävlingar; Springtime och Mariestads Marathon. Det sistnämnda hade DM/VDM-status och även veteran-SM.