08 dec 2014 17:04

23 jan 2015 13:57

Hedda näst bäst i Västsverige

BORDTENNIS: Hedda Husrem lyckades bäst av de tre Töreboda BTK-tjejer som spelade Västsvenska mästerskapet i helgen.

Hedda vann sin pool i F10 och gick till final, där Varas Maja Carlsson vann med 3–2 i set.

Nellie Franzén, som bara är åtta år, var nära att nå slutspelet men föll mot Maja Carlsson i den avgörande matchen i gruppspelet. Även Alicia Franzén var en hårsmån från slutspel. Det saknades ett vunnet set för att nå dit.

Mästerskapet avgjordes i Partille.

Hedda vann sin pool i F10 och gick till final, där Varas Maja Carlsson vann med 3–2 i set.

Nellie Franzén, som bara är åtta år, var nära att nå slutspelet men föll mot Maja Carlsson i den avgörande matchen i gruppspelet. Även Alicia Franzén var en hårsmån från slutspel. Det saknades ett vunnet set för att nå dit.

Mästerskapet avgjordes i Partille.