15 nov 2014 16:34

23 jan 2015 14:44

Seriefavoriten slog OBK i premiären

BANDY: Allsvenskan södra

Som väntat var Otterbäckens BK chanslöst i premiären.
Seriefavoriten Gripen Trollhättan vann med hela 9–0 (4–0)

Med tanke på den milda hösten har det ännu inte spolats någon is på Otterstrand. I onsdags var det tänkt att OBK skulle ha sin första träning på stor plan. Fem minuter innan spelarna skulle beträda Billingens isbana i Skövde gick strömmen på anläggningen. I stället tvingades spelarna ut i skogen för en löprunda.

Betydligt bättre förutsättningar har Gripen Trollhättan. Förutom den egna inomhushallen hade man redan inför lördagens hemmamatch mot Otterbäcken spelat sin premiär och dessutom lirat den allsvenska supercupen.

Klasskillnaden var slående och Gripen tog tag i taktpinnen från start. Redan efter 16 minuter var matchen död när OBK låg under med 0–4.

Otterbäckens defensiv blev starkare ju längre halvleken pågick och Gripen fick nöja sig med fyramålsledning i paus.

Matchbilden var oförändrad i andra halvlek. Hela OBK-laget sjönk ner på defensiv planhalva för att i bästa möjliga mån hålla nere siffrorna.

I Gripen återfinns numera de tidigare OBK-lirarna Tony Eklind och Henrik Larsson. De testade OBK-målvakten Joakim Westerberg flera gånger. Anfallaren Eklind gjorde tre mål medan mittfältaren Larsson lämnade planen mållös.

Med tanke på den milda hösten har det ännu inte spolats någon is på Otterstrand. I onsdags var det tänkt att OBK skulle ha sin första träning på stor plan. Fem minuter innan spelarna skulle beträda Billingens isbana i Skövde gick strömmen på anläggningen. I stället tvingades spelarna ut i skogen för en löprunda.

Betydligt bättre förutsättningar har Gripen Trollhättan. Förutom den egna inomhushallen hade man redan inför lördagens hemmamatch mot Otterbäcken spelat sin premiär och dessutom lirat den allsvenska supercupen.

Klasskillnaden var slående och Gripen tog tag i taktpinnen från start. Redan efter 16 minuter var matchen död när OBK låg under med 0–4.

Otterbäckens defensiv blev starkare ju längre halvleken pågick och Gripen fick nöja sig med fyramålsledning i paus.

Matchbilden var oförändrad i andra halvlek. Hela OBK-laget sjönk ner på defensiv planhalva för att i bästa möjliga mån hålla nere siffrorna.

I Gripen återfinns numera de tidigare OBK-lirarna Tony Eklind och Henrik Larsson. De testade OBK-målvakten Joakim Westerberg flera gånger. Anfallaren Eklind gjorde tre mål medan mittfältaren Larsson lämnade planen mållös.