08 nov 2014 17:32

23 jan 2015 14:21

Bois-förlust mot Vimmerby

Tre snabba mål i första perioden. Det gav Vimmerby ett övertag som Mariestad Bois inte klarade av att vända. 7-2 (3-0, 1-0, 3-2) slutade mötet i hockeyettan till Vimmerbys favör.

Lördagens match var stundtals stökig med många utvisningar. Två snabba powerplay-mål i mitten av den tredje perioden vid ställningen 5-0 gav Mariestad Bois viss kontakt men två sena mål från hemmalaget när Bois jagade ytterligare reducering dödade matchen definitivt.

Vimmerby tog ledningen redan i matchens andra minut när Andreas Rundgren spräckte nollan efter 1.34.

Ytterligare två Vimmerbymål inom loppet av två minuter i mitten av den första perioden gav Bois en tung uppförsbacke redan i första periodpausen. I den andra perioden, som präglades av utvisningar åt båda håll, jagade Mariestad en reducering men istället utökade hemmalaget ledningen ytterligare.

Målskyttar, Bois: Tony Söderman, Oscar Olsson. Vimmerby: Andreas Rundgren 2, Jakob Karlsson, Björn Jonasson, Carl Ackered, Simon Dahl, Niklas Svensson.

Lördagens match var stundtals stökig med många utvisningar. Två snabba powerplay-mål i mitten av den tredje perioden vid ställningen 5-0 gav Mariestad Bois viss kontakt men två sena mål från hemmalaget när Bois jagade ytterligare reducering dödade matchen definitivt.

Vimmerby tog ledningen redan i matchens andra minut när Andreas Rundgren spräckte nollan efter 1.34.

Ytterligare två Vimmerbymål inom loppet av två minuter i mitten av den första perioden gav Bois en tung uppförsbacke redan i första periodpausen. I den andra perioden, som präglades av utvisningar åt båda håll, jagade Mariestad en reducering men istället utökade hemmalaget ledningen ytterligare.

Målskyttar, Bois: Tony Söderman, Oscar Olsson. Vimmerby: Andreas Rundgren 2, Jakob Karlsson, Björn Jonasson, Carl Ackered, Simon Dahl, Niklas Svensson.