29 okt 2014 14:50

23 jan 2015 14:44

Ponnylag vann allsvenskan

RIDSPORT: Bra år för Bergs HK

Bergs ponnylag kan lägga ett bra år bakom sig.
Ponnylaget vann allsvenskan division tre och kom trea i division två-hoppningen.

I klubben tävlar Skagersvikstjejerna Emma och Elin Karlsson. Dressyrlaget noterade två vinster och en tredjeplats i de tre tävlingsomgångarna. Det innebar vinst och i laget deltog ryttarna Klara Strandell, Sara Kroon, Elin Stenbrink, Johanna Odh, Sandra Tomasdotter, Linn Björk, Isabell Kroon, Eleonora Stenberg och Matilda Nilsson.

Efter den sista deltävlingen i Falköping, som avgjordes i helgen, stod det klart att hopplaget för ponny blev trea totalt. Ryttarna som deltagit i årets lag är Klara Strandell, Eleonora Stenberg, Elin Stenbrink, Tilda Helle, Emma Karlsson, Elin Karlsson, Hilma Nilsson, Annie Lindholm, Moa Sigurd, Johanna Odh, Elin Malmberg och Sandra Tomasdotter.

Bergs hästlag placerade sig femma i första omgången av hoppallsvenskan division två. Laget kom sjua i andra omgången och avslutade med en femteplats i sista omgången. Man blev totalt sexa.

Emma mot final

För tredje året i rad har Bergs Hästklubb ett ekipage vidare till GP ponny-semifinalen. Det är Emma Karlsson och Doerak, som gått vidare.

De tio bäst placerade på varje kvalplats går vidare till semifinalen. Tio ekipage av totalt 30 går sedan vidare till finalen på Göteborg Horse Show i Scandinavium.

I klubben tävlar Skagersvikstjejerna Emma och Elin Karlsson. Dressyrlaget noterade två vinster och en tredjeplats i de tre tävlingsomgångarna. Det innebar vinst och i laget deltog ryttarna Klara Strandell, Sara Kroon, Elin Stenbrink, Johanna Odh, Sandra Tomasdotter, Linn Björk, Isabell Kroon, Eleonora Stenberg och Matilda Nilsson.

Efter den sista deltävlingen i Falköping, som avgjordes i helgen, stod det klart att hopplaget för ponny blev trea totalt. Ryttarna som deltagit i årets lag är Klara Strandell, Eleonora Stenberg, Elin Stenbrink, Tilda Helle, Emma Karlsson, Elin Karlsson, Hilma Nilsson, Annie Lindholm, Moa Sigurd, Johanna Odh, Elin Malmberg och Sandra Tomasdotter.

Bergs hästlag placerade sig femma i första omgången av hoppallsvenskan division två. Laget kom sjua i andra omgången och avslutade med en femteplats i sista omgången. Man blev totalt sexa.

Emma mot final

För tredje året i rad har Bergs Hästklubb ett ekipage vidare till GP ponny-semifinalen. Det är Emma Karlsson och Doerak, som gått vidare.

De tio bäst placerade på varje kvalplats går vidare till semifinalen. Tio ekipage av totalt 30 går sedan vidare till finalen på Göteborg Horse Show i Scandinavium.