27 okt 2014 19:19

23 jan 2015 14:44

Oviss väntan för Lockerudsbacken

INNEBANDY

Lockeruds nyförvärv Hanna Moschos skadade ena knät svårt i söndagens match mot Kais Mora.

På måndagen röntgades knät och det visade inga tecken på skelettskador. Men ännu är inte faran över. När svullnaden lagt sig ska Moschos genomgå en magnetröntgen.

– I bästa fall är det yttre ledbandet av. Hon har också gjort ett korsbandstest och det visade ingenting. Men av erfarenhet vet jag att testet inte är hundra procent tillförlitligt, säger tränaren Marjo Nieminen.

Att backen är med mot Täby den 8 november är mindre troligt.

Även lagkamraten Sara Stöckel skadade sig i Dalarna. Hon stukade ena foten.

– Det är inte första gången det händer. Sara måste sköta rehabiliteringen bättre än vad hon tidigare har gjort. Den här gången kommer hon inte undan min piska, säger Nieminen, som ändå tror att Stöckel kan spela mot Täby.

På måndagen röntgades knät och det visade inga tecken på skelettskador. Men ännu är inte faran över. När svullnaden lagt sig ska Moschos genomgå en magnetröntgen.

– I bästa fall är det yttre ledbandet av. Hon har också gjort ett korsbandstest och det visade ingenting. Men av erfarenhet vet jag att testet inte är hundra procent tillförlitligt, säger tränaren Marjo Nieminen.

Att backen är med mot Täby den 8 november är mindre troligt.

Även lagkamraten Sara Stöckel skadade sig i Dalarna. Hon stukade ena foten.

– Det är inte första gången det händer. Sara måste sköta rehabiliteringen bättre än vad hon tidigare har gjort. Den här gången kommer hon inte undan min piska, säger Nieminen, som ändå tror att Stöckel kan spela mot Täby.