14 okt 2014 12:54

23 jan 2015 14:43

Speedwayduo på amerikansk mark

Magnus Karlsson och Robin Aspegren, som i år körde för Örnarna, tävlade på amerikansk mark den gångna helgen.

Svenskduon var speciellt inbjudna och ingick i ett sexmannalag som bestod av förare från bland annat Sverige, England och Polen. Matchen mot USA kördes i Auburn, Kalifornien, och det blev förlust med 53–55.

Från början var det tänkt att Peter Karlsson skulle ha kört, men han tvingades lämna återbud.

– Jag trodde att det var tävling i Polen och erbjöd arrangören att ringa Magnus i stället. Dessvärre blev vår match framflyttad, men då var det för sent att tacka ja till USA-resan. Jag har aldrig kört i USA, så det var tråkigt att det inte blev något, säger Peter Karlsson.

Magnus Karlsson körde in nio poäng medan Aspegren bara mäktade med två.

Svenskduon var speciellt inbjudna och ingick i ett sexmannalag som bestod av förare från bland annat Sverige, England och Polen. Matchen mot USA kördes i Auburn, Kalifornien, och det blev förlust med 53–55.

Från början var det tänkt att Peter Karlsson skulle ha kört, men han tvingades lämna återbud.

– Jag trodde att det var tävling i Polen och erbjöd arrangören att ringa Magnus i stället. Dessvärre blev vår match framflyttad, men då var det för sent att tacka ja till USA-resan. Jag har aldrig kört i USA, så det var tråkigt att det inte blev något, säger Peter Karlsson.

Magnus Karlsson körde in nio poäng medan Aspegren bara mäktade med två.