03 sep 2014 18:18

23 jan 2015 14:41

Jesper sjua i VM i swimrun

SWIMRUN

Törebodasonen Jesper Svensson, boende i Uddevalla, har i helgen varit med på ö till ö i Stockholms skärgård.

Jesper och hans swimrunkompis Mike Thorén sprang och simmade in på en hedrande sjundeplats på detta VM i swimrun.

Jesper och Mike höll uppe vinnarfarten en bit in i loppet tills Mike gick in i väggen och de fick sakta ner på farten, men ändå lyckades de behålla en sjundeplats. Det är en riktigt bra prestation eftersom de är bland de yngsta i detta stora tunga lopp med 65 km löpning och 10 km simning över 24 öar mellan Sandhamn och Utö.

Törebodasonen Jesper Svensson, boende i Uddevalla, har i helgen varit med på ö till ö i Stockholms skärgård.

Jesper och hans swimrunkompis Mike Thorén sprang och simmade in på en hedrande sjundeplats på detta VM i swimrun.

Jesper och Mike höll uppe vinnarfarten en bit in i loppet tills Mike gick in i väggen och de fick sakta ner på farten, men ändå lyckades de behålla en sjundeplats. Det är en riktigt bra prestation eftersom de är bland de yngsta i detta stora tunga lopp med 65 km löpning och 10 km simning över 24 öar mellan Sandhamn och Utö.