02 sep 2014 19:48

23 jan 2015 14:41

Familjeaffär i Sjötorpsregattan

SEGLING:

Svärson slog svärfar när Sjötorpsregattan avgjordes i lördags.
Mikael Dehlén vann över Leif Dehlén när 19 båtar gjorde upp i 2014 års upplaga av regattan.

Det blev en riktig familjefejd när Sjötorpsregattan avgjordes i lördags. Svärsonen Mikael Dehlén såg till att ta hem segern före sin svärfar Leif Dehlén.

– Vi hade helt perfekta väderförhållanden med 18 grader och vindstyrka på fem till sex meter per sekund. Roligt att se att antalet deltagare har ökat igen de senaste åren. Den här gången var det 19 stycken, säger Fredrik Källberg från arrangören.

Än är det en bit kvar innan tävlingen kommer upp i 70 båtar som det ofta var under 80-talet, men i år visade antalet startande båtar på ett näst intill dubblat deltagande jämfört från några år tillbaka.

Nästa tävling för de lokala seglarna är redan till helgen då Torsö runt avgörs.

Det blev en riktig familjefejd när Sjötorpsregattan avgjordes i lördags. Svärsonen Mikael Dehlén såg till att ta hem segern före sin svärfar Leif Dehlén.

– Vi hade helt perfekta väderförhållanden med 18 grader och vindstyrka på fem till sex meter per sekund. Roligt att se att antalet deltagare har ökat igen de senaste åren. Den här gången var det 19 stycken, säger Fredrik Källberg från arrangören.

Än är det en bit kvar innan tävlingen kommer upp i 70 båtar som det ofta var under 80-talet, men i år visade antalet startande båtar på ett näst intill dubblat deltagande jämfört från några år tillbaka.

Nästa tävling för de lokala seglarna är redan till helgen då Torsö runt avgörs.