24 aug 2014 11:46

23 jan 2015 14:41

Center tillbaka i Bois

Adam Willig är tillbaka i Mariestad Bois.
Comebacken sker redan i söndagens träningsmatch mot Forshaga.

Mariestad Bois har drabbats av ett par tuffa avbräck den sista tiden. Henning Dahlberg är skadad och beräknas vara tillbaka i spel först om fyra veckor. Inte heller Marcus Grönlind är tillgänglig med tanke på att han har fått körtelfeber.

Division ett-klubben från Mariestad kände sig tvingad att agera. Blickarna vändes mot Adam Willig, som spelade i klubben så sent som för två säsonger sedan.

– Adam är en hårt jobbande center som ständigt vill förbättra sig. Vi känner Adam och Adam känner föreningen sedan tidigare, vilket är positivt, säger klubbchefen Daniel Johansson i ett pressmeddelande.

In i hetluften

Förra säsongen spelade Willig i Kumla där han noterades för 15 poäng (sju mål och åtta assist). Han erbjöds inget nytt kontrakt med tanke på Kumlas ansträngda ekonomi.

Willig kastas rätt in i hetluften och finns med i truppen när Bois möter Forshaga i en träningsmatch på söndagseftermiddagen.

– Jag var med och tränade i fredags, så jag har inte hunnit se så mycket än. Men jag känner i princip alla och har umgåtts med flera i laget även i sommar. Det ska inte vara några problem att komma in i det, säger Willig i pressmeddelandet.

Mariestad Bois har drabbats av ett par tuffa avbräck den sista tiden. Henning Dahlberg är skadad och beräknas vara tillbaka i spel först om fyra veckor. Inte heller Marcus Grönlind är tillgänglig med tanke på att han har fått körtelfeber.

Division ett-klubben från Mariestad kände sig tvingad att agera. Blickarna vändes mot Adam Willig, som spelade i klubben så sent som för två säsonger sedan.

– Adam är en hårt jobbande center som ständigt vill förbättra sig. Vi känner Adam och Adam känner föreningen sedan tidigare, vilket är positivt, säger klubbchefen Daniel Johansson i ett pressmeddelande.

In i hetluften

Förra säsongen spelade Willig i Kumla där han noterades för 15 poäng (sju mål och åtta assist). Han erbjöds inget nytt kontrakt med tanke på Kumlas ansträngda ekonomi.

Willig kastas rätt in i hetluften och finns med i truppen när Bois möter Forshaga i en träningsmatch på söndagseftermiddagen.

– Jag var med och tränade i fredags, så jag har inte hunnit se så mycket än. Men jag känner i princip alla och har umgåtts med flera i laget även i sommar. Det ska inte vara några problem att komma in i det, säger Willig i pressmeddelandet.