05 aug 2014 19:21

23 jan 2015 14:20

Bertilsson på väg till Sverige

Som MT rapporterade tidigare i sommar har Hovasonen Johan Bertilsson brutit sitt kontrakt med den polska klubben Zaglebie Lubin. Efter att ha varit utan kontrakt ett tag verkar det nu som en övergång till en svensk klubb närmar sig.

– Det kan bli klart i veckan. Jag har konkreta alternativ och det lutar åt en klubb, säger Bertilsson till sajten Fotbolltransfers.com.

26-åringen, som tidigare har spelat för allsvenska Kalmar och Degerfors efter att han lämnade Hova IF, har enligt hans agent Michael Kallbäck flera bud att ta ställning till.

– Fem kontraktsförslag från superettanklubbar ligger på bordet, varav max ett eller ett par är intressant. Ett par alllsvenska klubbar har visat konkret intresse och det troliga är att han väljer allsvenskan, säger Kallbäck till Fotbolltransfers.com.

Som MT rapporterade tidigare i sommar har Hovasonen Johan Bertilsson brutit sitt kontrakt med den polska klubben Zaglebie Lubin. Efter att ha varit utan kontrakt ett tag verkar det nu som en övergång till en svensk klubb närmar sig.

– Det kan bli klart i veckan. Jag har konkreta alternativ och det lutar åt en klubb, säger Bertilsson till sajten Fotbolltransfers.com.

26-åringen, som tidigare har spelat för allsvenska Kalmar och Degerfors efter att han lämnade Hova IF, har enligt hans agent Michael Kallbäck flera bud att ta ställning till.

– Fem kontraktsförslag från superettanklubbar ligger på bordet, varav max ett eller ett par är intressant. Ett par alllsvenska klubbar har visat konkret intresse och det troliga är att han väljer allsvenskan, säger Kallbäck till Fotbolltransfers.com.