12 jul 2014 12:58

23 jan 2015 14:39

Överlägsen lagseger för Mariestads SK

SEGLING

Mariestads segelklubb vann lagtävlingen när Vänern Kors & Tvärs avgjordes.

I det segrande laget ingick Per Åhlby, Tomas Andersson och Anders Holm. De tog hem det nyuppsatta vandringspriset med 18 inkörda poäng. Tvåa slutade segelsällskapet Westgötare från Lidköping, som tog 26 poäng.

Totalsegrare i tävlingsklassen blev Patrik Andersson från Arvika. Per Åhlby slutade tvåa, endast en poäng bakom Andersson. Sjötorps Mikael Dehlén knep tredjeplatsen. I eskaderklassen segrade Jan Johansson från Vänersborg.

33 båtar kom till starten som gick från Bösshamn på Kållandsö. Sedan gick turen till Mariestad och vidare till Sjötorp. På vägen tillbaka till Mariestad genomfördes en extrasnabb avslutningsetapp runt Torsö.

I det segrande laget ingick Per Åhlby, Tomas Andersson och Anders Holm. De tog hem det nyuppsatta vandringspriset med 18 inkörda poäng. Tvåa slutade segelsällskapet Westgötare från Lidköping, som tog 26 poäng.

Totalsegrare i tävlingsklassen blev Patrik Andersson från Arvika. Per Åhlby slutade tvåa, endast en poäng bakom Andersson. Sjötorps Mikael Dehlén knep tredjeplatsen. I eskaderklassen segrade Jan Johansson från Vänersborg.

33 båtar kom till starten som gick från Bösshamn på Kållandsö. Sedan gick turen till Mariestad och vidare till Sjötorp. På vägen tillbaka till Mariestad genomfördes en extrasnabb avslutningsetapp runt Torsö.