02 jun 2014 13:43

23 jan 2015 14:37

Beatrice trea i Ljung

I helgen tävlade Beatrice Karlsson på sin häst Naomi i nationella hopptävlingar på Gäseneryttarna i Ljung. En tävling som slutade med en mycket fin tredjeplacering i nationell 135 cm klass. Beatrice tävlar för Töreboda Hästklubb.

Nu ska Beatrice flytta hem till Töreboda igen efter tre års gymnasieutbildning på Sveriges ridgymnasium i Kungsbacka. Under sommaren väntas nya hästar som ska ridas till och kvalas till diverse tävlingar och förhoppningsvis väntas högskolestudier inom hästnäringen till hösten.

Hästen Naomi kommer gå några få tävlingar under sommaren, då det till hösten blir intensivare med kval till Swedish Riders Trophy 2014.

I helgen tävlade Beatrice Karlsson på sin häst Naomi i nationella hopptävlingar på Gäseneryttarna i Ljung. En tävling som slutade med en mycket fin tredjeplacering i nationell 135 cm klass. Beatrice tävlar för Töreboda Hästklubb.

Nu ska Beatrice flytta hem till Töreboda igen efter tre års gymnasieutbildning på Sveriges ridgymnasium i Kungsbacka. Under sommaren väntas nya hästar som ska ridas till och kvalas till diverse tävlingar och förhoppningsvis väntas högskolestudier inom hästnäringen till hösten.

Hästen Naomi kommer gå några få tävlingar under sommaren, då det till hösten blir intensivare med kval till Swedish Riders Trophy 2014.