24 maj 2014 14:58

23 jan 2015 14:37

Tim Robin klar för Hammarby

ISHOCKEY

Tim Robin Johnsgård lämnar Mariestad Bois och är nu klart för Hammarby. Norrmannen flyttar alltså till Stockholm för att fortsätta karriären.

20-åringen studerade vid Mariestads ishockeygymnasie där han spelade i det framgångsrika J20-laget. I A-laget bokfördes han för 37 matcher och två mål. Forwarden tillhörde Bois tredje- och fjärdefemma under säsongen. Han spelade även sju matcher för Norge i JVM i Malmö

Tim Robin Johnsgård lämnar Mariestad Bois och är nu klart för Hammarby. Norrmannen flyttar alltså till Stockholm för att fortsätta karriären.

20-åringen studerade vid Mariestads ishockeygymnasie där han spelade i det framgångsrika J20-laget. I A-laget bokfördes han för 37 matcher och två mål. Forwarden tillhörde Bois tredje- och fjärdefemma under säsongen. Han spelade även sju matcher för Norge i JVM i Malmö