20 maj 2014 13:25

23 jan 2015 14:37

Gustav fyra i seniordebuten

Folkracetävlingen Venacupen i Laxå samlar alltid många startade. Tävlingen körs med delad fram och bakhjulsdrivna klasser.

Från Mariestads MS fanns det fyra tävlande, samtliga i seniorklassen. För en av dessa, Gustav Johansson, var det debut efter juniortiden. Gustav visade ingen som helst respekt utan körde till sig en fjärdeplats i C-finalen för bakhjulsdrivna bilar.

För övriga MMS-förare gick det mesta i moll. Saabåkarna Åke Fredén och Stefan Döli Johannson fick båda ordentlig uppvaktning av sina medtävlande vilket gjorde att poängen inte räckte till någon final.

För Robert Medin blev det endast ett heat innan hans VW Bubbla fick nog av tävlingen.

Från Mariestads MS fanns det fyra tävlande, samtliga i seniorklassen. För en av dessa, Gustav Johansson, var det debut efter juniortiden. Gustav visade ingen som helst respekt utan körde till sig en fjärdeplats i C-finalen för bakhjulsdrivna bilar.

För övriga MMS-förare gick det mesta i moll. Saabåkarna Åke Fredén och Stefan Döli Johannson fick båda ordentlig uppvaktning av sina medtävlande vilket gjorde att poängen inte räckte till någon final.

För Robert Medin blev det endast ett heat innan hans VW Bubbla fick nog av tävlingen.