16 maj 2014 17:26

23 jan 2015 14:36

Otterbäckens BK tar över Kändisgolfen

Den 5 juni spelas Kändisgolf 2014 på Ribbingsfors GK.
Nytt för i år är att Otterbäckens BK tar över arrangemanget.

Tidigare har OBK:s assisterande tränare Mattias Lindh arrangerat tävlingen via sitt företag.

– Jag tror att arrangemanget går att utveckla ännu mer, men det klarar jag inte på egen hand. Då är det bättre att bandyklubben tar över, även om jag kommer att hjälpa till, säger Lindh till OBK:s hemsida.

I arrangörs- och samarbetsgruppen ingår även Ribbingsfors Golf & Kultur.

I anmälningslistan finns bland andra hockeyprofilerna Conny Evensson, Tommy Samuelsson och Harald Lückner. Från bandyns värld återfinns Ola Fredriksson, Pelle Togner och Johan Esplund. Även fotbollslegendaren Thomas Nordahl gästar.

Det tidigare Italienproffset kommer även att hålla en föreläsning om sin karriär på golfklubben den 4 juni.

Tidigare har OBK:s assisterande tränare Mattias Lindh arrangerat tävlingen via sitt företag.

– Jag tror att arrangemanget går att utveckla ännu mer, men det klarar jag inte på egen hand. Då är det bättre att bandyklubben tar över, även om jag kommer att hjälpa till, säger Lindh till OBK:s hemsida.

I arrangörs- och samarbetsgruppen ingår även Ribbingsfors Golf & Kultur.

I anmälningslistan finns bland andra hockeyprofilerna Conny Evensson, Tommy Samuelsson och Harald Lückner. Från bandyns värld återfinns Ola Fredriksson, Pelle Togner och Johan Esplund. Även fotbollslegendaren Thomas Nordahl gästar.

Det tidigare Italienproffset kommer även att hålla en föreläsning om sin karriär på golfklubben den 4 juni.