07 maj 2014 14:37

23 jan 2015 14:36

JLIF vann på straffar över Mariestad Bois

Mariestad Bois hockey och Johannesbergs LIF bjöd på en sprakande tillställning då lagen möttes i den traditionella innebandymatchen. Matchen slutade 9-8.

Bois hade framför allt svårt att hänga med i andra perioden då ändå JLIF:s yrväder Daniel Fagerstig åkte ut för roughing. Även Erik Jones i Bois fick vila sig två minuter. JLIF ledde med 8–3, men efter ett snack i Bois nådde Bois i kapp till 8–8. JLIF hade en farlig målchans i slutsekunderna, men det blev straffar. I femte omgången avgjorde JLIF.

Bois hade för dagen två inlånade spelare från JLIF i form av Maria ”Väggen” André och tvåmålsskytten Jonny ”Zäta”.

Bois hade framför allt svårt att hänga med i andra perioden då ändå JLIF:s yrväder Daniel Fagerstig åkte ut för roughing. Även Erik Jones i Bois fick vila sig två minuter. JLIF ledde med 8–3, men efter ett snack i Bois nådde Bois i kapp till 8–8. JLIF hade en farlig målchans i slutsekunderna, men det blev straffar. I femte omgången avgjorde JLIF.

Bois hade för dagen två inlånade spelare från JLIF i form av Maria ”Väggen” André och tvåmålsskytten Jonny ”Zäta”.