03 maj 2014 14:52

23 jan 2015 14:36

Nya vinnare i Springtime

Mariestads stadslopp, Springtime, såg nya vinnare i den 32:a upplagan.

I perfekt löparväder blev det också ett flertal personliga rekord då över 500 personer var anmälda till loppet. Över tio kilometer vann Anders Dahlman, IK Trasten från Marks kommun, på tiden 31.30, vilket är nytt banrekord. Anna Svantesson från Mariestads AIF tog hand om förstaplatsen i damklassen på en tid strax över 40 minuter. <br/>Båda vinnarna slog personligt rekord på distansen.

I perfekt löparväder blev det också ett flertal personliga rekord då över 500 personer var anmälda till loppet. Över tio kilometer vann Anders Dahlman, IK Trasten från Marks kommun, på tiden 31.30, vilket är nytt banrekord. Anna Svantesson från Mariestads AIF tog hand om förstaplatsen i damklassen på en tid strax över 40 minuter. <br/>Båda vinnarna slog personligt rekord på distansen.