10 apr 2014 17:50

23 jan 2015 14:34

MRK-ryttare på allsvensk premiär

Mariestadtjejerna Amanda Johansson med sin häst Ofelia samt Linda-Mari Ohlin med hästen Conqubin tävlar i år för Hagens RF.

De deltog i Hagens lag och tog en andraplats då första omgången av allsvenskan division ett genomfördes hos Göteborgs fältrittklubb.

Amanda Johansson, Lisa Nilsson, Linda-Mari Ohlin och Jenny Lundin, som ingick i laget, satte alla säkra felfria rundor. Efter omhoppning mellan Hagens RF och Björneröds RK fick Hagen åter felfria rundor men aningens långsammare, blev slagna med knappa två sekunder.

I förklassen, som är individuell, hoppade Amanda och Ofelia 110 cm, med noll fel i bagaget och kom tia bland de 54 startande. Linda-Mari och Conqubin hoppade 120 cm, felfri och blev tolva bland 78 starter.

De deltog i Hagens lag och tog en andraplats då första omgången av allsvenskan division ett genomfördes hos Göteborgs fältrittklubb.

Amanda Johansson, Lisa Nilsson, Linda-Mari Ohlin och Jenny Lundin, som ingick i laget, satte alla säkra felfria rundor. Efter omhoppning mellan Hagens RF och Björneröds RK fick Hagen åter felfria rundor men aningens långsammare, blev slagna med knappa två sekunder.

I förklassen, som är individuell, hoppade Amanda och Ofelia 110 cm, med noll fel i bagaget och kom tia bland de 54 startande. Linda-Mari och Conqubin hoppade 120 cm, felfri och blev tolva bland 78 starter.