07 apr 2014 17:16

23 jan 2015 14:34

Michelle uttagen i landslaget

Mariestadstjejen Michelle de Jongh är en av 18 spelare som blivit uttagen till F17-landslaget som i slutet av mars spelar dubbla landskamper mot Holland.

Michelle de Jongh gjorde stor succé i Mariestads Bois FF och spelar numera i KIF Örebro i damallsvenskan. 17-åringen har tidigare representerat ungdomslandslagen tidigare och får nu nya chanser när förbundskaptenen Katarina Olsson plockat ut henne till två landskamper mot Holland den 23 och 25 april.

Michelle har gjort ett mål på fyra F17-landskamper.

Michelle de Jongh gjorde stor succé i Mariestads Bois FF och spelar numera i KIF Örebro i damallsvenskan. 17-åringen har tidigare representerat ungdomslandslagen tidigare och får nu nya chanser när förbundskaptenen Katarina Olsson plockat ut henne till två landskamper mot Holland den 23 och 25 april.

Michelle har gjort ett mål på fyra F17-landskamper.

  • Milad Akbarzadeh