01 apr 2014 16:25

23 jan 2015 14:34

Fina insatser i Skaraborgsserien

I helgen hölls för första gången en deltävling i Skaraborgsserien i Uddevalla.
Töreboda/Mariestad hade tre deltagare på plats.

Uddevalla ABK är en för säsongen en ny klubb i samarbetsorganisationen för Skaraborgsserien. Kanske var det fina vädret alltför lockande eftersom det var tunt i startleden på tävlingen. Detta ledde till att flera klasser fick slås ihop.

Töreboda/Mariestad var representerat av tre deltagare. Alva Karlsson, normalt brottandes i Fy26, fick gå upp i 29-kilosklassen, vilket som förväntat blev en lite för svår uppgift. Det ska noteras att Alva gjorde en bra match mot slutsegraren Hedda Kedén, Lidköping. I matchen om andraplatsen mötte Alva Lidköpings Ida Boxe i en jämn och spännande match. Alva drog till sist det längsta strået och vann.

I Ky26 ställde Leo Svärd upp. Leo gick in i tävlingen mycket fokuserad. I mötet mot den Romeo Vergara, Falköping, tände Leo till ordentligt och vann. I kamp om slutsegern mötte han Anton Österberg, Falköping, men den här gången räckte det inte riktigt till.

Liam Engström brottades i den viktmässigt sett lättaste klassen, Ky24. Liam började dagen lite sömnigt, men gjorde så gott han kunde. Efter förluster mot klassettan Sixten Ottosson, Lidköping, och tvåan Liam Granat, Uddevalla, blev Liam trea.

Uddevalla ABK är en för säsongen en ny klubb i samarbetsorganisationen för Skaraborgsserien. Kanske var det fina vädret alltför lockande eftersom det var tunt i startleden på tävlingen. Detta ledde till att flera klasser fick slås ihop.

Töreboda/Mariestad var representerat av tre deltagare. Alva Karlsson, normalt brottandes i Fy26, fick gå upp i 29-kilosklassen, vilket som förväntat blev en lite för svår uppgift. Det ska noteras att Alva gjorde en bra match mot slutsegraren Hedda Kedén, Lidköping. I matchen om andraplatsen mötte Alva Lidköpings Ida Boxe i en jämn och spännande match. Alva drog till sist det längsta strået och vann.

I Ky26 ställde Leo Svärd upp. Leo gick in i tävlingen mycket fokuserad. I mötet mot den Romeo Vergara, Falköping, tände Leo till ordentligt och vann. I kamp om slutsegern mötte han Anton Österberg, Falköping, men den här gången räckte det inte riktigt till.

Liam Engström brottades i den viktmässigt sett lättaste klassen, Ky24. Liam började dagen lite sömnigt, men gjorde så gott han kunde. Efter förluster mot klassettan Sixten Ottosson, Lidköping, och tvåan Liam Granat, Uddevalla, blev Liam trea.