28 feb 2014 12:19

23 jan 2015 14:32

Blåvitt fick nästan 20 miljoner för "DMK"

IFK Göteborg har redovisat sitt bokslut för 2013 och därmed även intäkterna för försäljningen av David Moberg Karlsson.

Enligt Aftonbladet visar bokslutet att prislappen på "DMK" till slut landade på 17-20 miljoner kronor för Sunderland. IFK Göteborg fick runt 17 miljoner och dessutom har Moberg Karlssons tidigare klubbar, Björsäters IF och IFK Mariestad, fått utbildningsbidrag och eventuell vidareförsäljningsandel.

Trots den intäkten var det ett dystert boklut för "Blåvitt" som redovisade en förslust på 3,3 miljoner kronor 2013.

Enligt Aftonbladet visar bokslutet att prislappen på "DMK" till slut landade på 17-20 miljoner kronor för Sunderland. IFK Göteborg fick runt 17 miljoner och dessutom har Moberg Karlssons tidigare klubbar, Björsäters IF och IFK Mariestad, fått utbildningsbidrag och eventuell vidareförsäljningsandel.

Trots den intäkten var det ett dystert boklut för "Blåvitt" som redovisade en förslust på 3,3 miljoner kronor 2013.