25 feb 2014 17:10

23 jan 2015 14:32

Elva spelare från Lockerud till SM

INNEBANDY

Lockerud Mariestad dominerar västgötatruppen som ska spela distriktslags-SM för juniorer.

Målvakten John Fransson, backen Jakob Helander, centern Albin Lundell och forwardspelarna Linus Broholm, Isak Stöckel och Pontus Ränk ryms alla i 19-mannatruppen. Även Skövde IBF-backen Gustav Johansson, som går på Vadsbogymnasiets NIU-utbildning, fick ett glatt besked.

Mästerskapet avgörs i Helsingborg den 10-13 april och laget samlas för första gången den 15 mars.

Redan i förra veckan blev fem tjejer från Mariestadsklubben uttagna till distrikts-SM för 17-åringar. Freja Lindh, Linnéa Olsson, Lisa Ekström, Sara Mörk och Tova André får chansen att representera Västergötland.

Målvakten John Fransson, backen Jakob Helander, centern Albin Lundell och forwardspelarna Linus Broholm, Isak Stöckel och Pontus Ränk ryms alla i 19-mannatruppen. Även Skövde IBF-backen Gustav Johansson, som går på Vadsbogymnasiets NIU-utbildning, fick ett glatt besked.

Mästerskapet avgörs i Helsingborg den 10-13 april och laget samlas för första gången den 15 mars.

Redan i förra veckan blev fem tjejer från Mariestadsklubben uttagna till distrikts-SM för 17-åringar. Freja Lindh, Linnéa Olsson, Lisa Ekström, Sara Mörk och Tova André får chansen att representera Västergötland.