17 feb 2014 19:42

23 jan 2015 14:32

Vinstrikt för Töreboda

Femton brottare från Töreboda och Mariestad tävlade i helgens Skaraborgsserie.
För arrangörsklubben blev det en bra dag med fyra slutsegrar.

I söndags arrangerade Töreboda ABK en tävling i Skaraborgsserien.

En av de mest spännande klasserna var Kä53 där Töreboda hade med tre deltagare. Anton Karlsson lyckades bäst och fick kliva högst upp på prispallen. Klubbkamraten Anel Halovic var också stark och bärgade tredjeplatsen. Johannes Illberg kom precis utanför pallen.

Hampus Wessman ställde upp i den lättaste viktklassen, Kv22. Debutanten var lite nervös men tog en fin fjärdeplats. Liam Engström och Simon Appelgren tävlade i KV24 där Törebodaduon slutade tvåa respektive trea. Åt Lidköpingsbrottaren Sixten Ottosson gick det ingenting att göra för dagen.

Nöjd med insatsen

Även Noel Persson gjorde sin första tävling och mötte rutinerade Lidköpingsbrottaren Emil Broberg i Kv29. Även om Noel förlorade sina matcher ska han vara nöjd med insatsen. William Classon gjorde sin andra tävling och det med stor framgång. Han slutade trea i klassen. På andra plats slutade Mille Gustavsson, som stått för en fin utveckling den senaste tiden.

I Kä48 kunde Johan Magnusson enkelt vinna sina två matcher och ta hem slutsegern. I P29lic kom Viktor Appelgren tvåa, precis som Linus Hammar i P42lic.

Arvid Hermansson, P35lic, hade en toppendag och sopade banan med sina motståndare. Arvid har tuffat till sig väsentligt och kämparinsatsen var av stort mått. Stolt kunde han kliva högst upp på pallen.

Töreboda hade två tjejer till start. Agnes Karlsson i Fä34 brottades bra i sin första match mot eviga kombattanten Amanda Lundin, Falköping. Även om Amanda vann kämpade Agnes väl. I övriga matcher gick det bättre och Agnes tog hand om andraplatsen.

Alva Karlsson brottades i Fv26 och höll fokus hela tiden. Efter ett utmärkt fotarbete kunde Alva ta hem segern.

I söndags arrangerade Töreboda ABK en tävling i Skaraborgsserien.

En av de mest spännande klasserna var Kä53 där Töreboda hade med tre deltagare. Anton Karlsson lyckades bäst och fick kliva högst upp på prispallen. Klubbkamraten Anel Halovic var också stark och bärgade tredjeplatsen. Johannes Illberg kom precis utanför pallen.

Hampus Wessman ställde upp i den lättaste viktklassen, Kv22. Debutanten var lite nervös men tog en fin fjärdeplats. Liam Engström och Simon Appelgren tävlade i KV24 där Törebodaduon slutade tvåa respektive trea. Åt Lidköpingsbrottaren Sixten Ottosson gick det ingenting att göra för dagen.

Nöjd med insatsen

Även Noel Persson gjorde sin första tävling och mötte rutinerade Lidköpingsbrottaren Emil Broberg i Kv29. Även om Noel förlorade sina matcher ska han vara nöjd med insatsen. William Classon gjorde sin andra tävling och det med stor framgång. Han slutade trea i klassen. På andra plats slutade Mille Gustavsson, som stått för en fin utveckling den senaste tiden.

I Kä48 kunde Johan Magnusson enkelt vinna sina två matcher och ta hem slutsegern. I P29lic kom Viktor Appelgren tvåa, precis som Linus Hammar i P42lic.

Arvid Hermansson, P35lic, hade en toppendag och sopade banan med sina motståndare. Arvid har tuffat till sig väsentligt och kämparinsatsen var av stort mått. Stolt kunde han kliva högst upp på pallen.

Töreboda hade två tjejer till start. Agnes Karlsson i Fä34 brottades bra i sin första match mot eviga kombattanten Amanda Lundin, Falköping. Även om Amanda vann kämpade Agnes väl. I övriga matcher gick det bättre och Agnes tog hand om andraplatsen.

Alva Karlsson brottades i Fv26 och höll fokus hela tiden. Efter ett utmärkt fotarbete kunde Alva ta hem segern.