31 jan 2014 14:38

23 jan 2015 14:31

DMK lånas ut - trots allt

Björsäters stolthet David Moberg Karlsson har blivit utlånad av Sunderland.

Kilmarnock FC blir ny klubbadress för David Moberg Karlsson.

Med mindre än ett dygn till dess transferfönstret stänger för övergångar meddelade Premier leauge-lubben Sunderland att man lånar ut ”DMK” till Kilmarnock. Moberg Karlsson gjorde en bra försäsong i Sunderland, men har efter det mest fått speltid i U21-laget.

Så sent som i torsdags sa agenten Per Jonsson att han och David Moberg Karlsson kommit fram till att det stanna kvar i Sunderland. Men nu blir det alltså en utlåning. Kilmarnock är åtta i den skotska ligan med 25 poäng på 24 omgångar. Celtic toppar tabellen på 60 poäng.

Kilmarnock FC blir ny klubbadress för David Moberg Karlsson.

Med mindre än ett dygn till dess transferfönstret stänger för övergångar meddelade Premier leauge-lubben Sunderland att man lånar ut ”DMK” till Kilmarnock. Moberg Karlsson gjorde en bra försäsong i Sunderland, men har efter det mest fått speltid i U21-laget.

Så sent som i torsdags sa agenten Per Jonsson att han och David Moberg Karlsson kommit fram till att det stanna kvar i Sunderland. Men nu blir det alltså en utlåning. Kilmarnock är åtta i den skotska ligan med 25 poäng på 24 omgångar. Celtic toppar tabellen på 60 poäng.

  • Tomas Höglund