19 dec 2013 20:04

23 jan 2015 14:29

Tuff bortamatch när OBK möter Gripen

På lördag ställs Otterbäcken för säsongens kanske svåraste uppgift, serieledaren och favoriten Gripen står för motståndet, på bortaplan, i Trollhättan.

Gripen är utnämnd till den södra allsvenskans stora favorit. Laget från Trollhättan har sett till att leva upp till förväntningarna hittills. Efter åtta matcher är Gripen bokförd för sju segrar och en förlust. För OBK har säsongen visserligen börjat med godkänt betyg, men matchen mot Gripen förväntas bli en ungefär som tisdagens match mot Motala där OBK förlorade med 3–6.

På lördag ställs Otterbäcken för säsongens kanske svåraste uppgift, serieledaren och favoriten Gripen står för motståndet, på bortaplan, i Trollhättan.

Gripen är utnämnd till den södra allsvenskans stora favorit. Laget från Trollhättan har sett till att leva upp till förväntningarna hittills. Efter åtta matcher är Gripen bokförd för sju segrar och en förlust. För OBK har säsongen visserligen börjat med godkänt betyg, men matchen mot Gripen förväntas bli en ungefär som tisdagens match mot Motala där OBK förlorade med 3–6.