18 dec 2013 21:40

23 jan 2015 14:29

Sveriges U16 föll på straffar mot Finland

I tisdags spelade Sveriges U16 den första av tre landskamper mot Finland i Contigahallen i Norrköping. Den förlorade Sverige med 1–4, men Bois-spelaren, Albin Sethsson kunde i alla fall glädjas åt sitt landslagsmål när Sverige tog ledningen med 1–0 i första perioden. Resten av match tillhörde Finland.

I går blev det betydligt mer spännande när de båda lagen möttes. Det krävdes både övertid och straffar innan Finland kunde vinna med 4–3. Detta efter sen kvittering (3–3) av finnländarna i slutet av tredje perioden. Förstafemmans center, Sethsson blev utan mål i protokollet, men får en ny chans redan på torsdagen då lagen möts igen.

I tisdags spelade Sveriges U16 den första av tre landskamper mot Finland i Contigahallen i Norrköping. Den förlorade Sverige med 1–4, men Bois-spelaren, Albin Sethsson kunde i alla fall glädjas åt sitt landslagsmål när Sverige tog ledningen med 1–0 i första perioden. Resten av match tillhörde Finland.

I går blev det betydligt mer spännande när de båda lagen möttes. Det krävdes både övertid och straffar innan Finland kunde vinna med 4–3. Detta efter sen kvittering (3–3) av finnländarna i slutet av tredje perioden. Förstafemmans center, Sethsson blev utan mål i protokollet, men får en ny chans redan på torsdagen då lagen möts igen.