11 dec 2013 15:11

23 jan 2015 14:28

Fina resultat för MKK

Mariestads Konståkningsklubb hade en lyckad helg vid Landvetters A-tävling.

Mariestad hade sex åkare som med i tävlingen .I miniorklassen kom Casper Johansson på en andra plats Olivia Modigh fyra. I klassen Ungdom 13 år slutade Ellen Salomonsson som nummer två, Ofelia Eilertz var tätt efter och blev trea. I samma klass tävlade också Saga Holmberg, som slutade på 15:e plats. I ungdom 15 år blev Lisa Lövbrand fyra och Ellen Andersson slutade femma.

Mariestad hade sex åkare som med i tävlingen .I miniorklassen kom Casper Johansson på en andra plats Olivia Modigh fyra. I klassen Ungdom 13 år slutade Ellen Salomonsson som nummer två, Ofelia Eilertz var tätt efter och blev trea. I samma klass tävlade också Saga Holmberg, som slutade på 15:e plats. I ungdom 15 år blev Lisa Lövbrand fyra och Ellen Andersson slutade femma.