12 nov 2013 20:58

23 jan 2015 14:19

En förlust och en oavgjord för Maif

BADMINTON.

Maif spelade andra serieomgången i Karlstad i helgen. I första matchen ställdes Mariestadslaget mot seriefavoriten, Team Dalsland.

– Dalsland är riktigt bra och vi är trots allt nöjda med siffrorna 3–5 mot ett så bra lag. Med lite flyt kunde vi klarat 4–4, säger lagledare i Maif Bosse Löfgren och fortsätter:

– För att kunna hota Dalsland hade vi behövt att alla spelare kunde gå på max. Att Joakim Nilsson har problem med sin ryggskada gör att han inte kan gå för fullt. Elitklassade Martina Myrén och Andreas Rydgård svarade båda för bra prestationer även om de förlorade sina matcher.

I den andra matchen mötte Maif Christinehamn.

– Jag tror luften gick ur oss lite efter mötet mot Dalsland och vi kom inte alls upp i samma nivå, 4–4 där är trots allt okej.

Mot Christinehamn vann Martina sin match i damsingel med 4–1 och i dubbel, tillsammans med Nina Hindocka vann de sin match med 2–1. Andreas Rydgård vann sin singelmatch med 3–1 och första herrdubbeln vann Rydgård och Andreas Borg med 1–0 efter siffrorna 21–18 och 21–19.

Maif spelade andra serieomgången i Karlstad i helgen. I första matchen ställdes Mariestadslaget mot seriefavoriten, Team Dalsland.

– Dalsland är riktigt bra och vi är trots allt nöjda med siffrorna 3–5 mot ett så bra lag. Med lite flyt kunde vi klarat 4–4, säger lagledare i Maif Bosse Löfgren och fortsätter:

– För att kunna hota Dalsland hade vi behövt att alla spelare kunde gå på max. Att Joakim Nilsson har problem med sin ryggskada gör att han inte kan gå för fullt. Elitklassade Martina Myrén och Andreas Rydgård svarade båda för bra prestationer även om de förlorade sina matcher.

I den andra matchen mötte Maif Christinehamn.

– Jag tror luften gick ur oss lite efter mötet mot Dalsland och vi kom inte alls upp i samma nivå, 4–4 där är trots allt okej.

Mot Christinehamn vann Martina sin match i damsingel med 4–1 och i dubbel, tillsammans med Nina Hindocka vann de sin match med 2–1. Andreas Rydgård vann sin singelmatch med 3–1 och första herrdubbeln vann Rydgård och Andreas Borg med 1–0 efter siffrorna 21–18 och 21–19.