12 jun 2018 11:58

12 jun 2018 11:58

Nya tider för kollektivtrafiken

SKARABORG

På måndag börjar Västtrafik köra efter sin sommartidstabell, som gäller till och med 19 augusti.

På flera linjer innebär det färre antal turer, den som ska resa gör klokt i att kolla den aktuella tidtabellen.

För de som reser på linjerna 500 (Skövde-Mariestad). 610 (Skövde-Stöpen-Tidan) och 613 (Skövde-Timmersdala-Lerdala) flyttas hållplatsen Norra Ryd närmare den färdigbyggda trafikplatsen där det finns två nya hållplatslägen.

På flera linjer innebär det färre antal turer, den som ska resa gör klokt i att kolla den aktuella tidtabellen.

För de som reser på linjerna 500 (Skövde-Mariestad). 610 (Skövde-Stöpen-Tidan) och 613 (Skövde-Timmersdala-Lerdala) flyttas hållplatsen Norra Ryd närmare den färdigbyggda trafikplatsen där det finns två nya hållplatslägen.