16 maj 2018 13:10

16 maj 2018 20:15

Sten vill ha svar om stambanan

INFRASTRUKTUR

Riksdagspolitikern Sten Bergheden (M) vill veta hur en utbyggnad av Västra stambanan prioriteras då infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) skriver sin nästa infrastrukturproposition. I sin fråga till Eneroth undrar Bergheden om statsrådet avser göra en liknande kraftsamling som den dåvarande alliansregeringen gjorde för att lösa utbyggnaden av E20.

– Jag vill att ministern tar initiativ och jobbar på ett liknande sätt, säger Bergheden i ett pressmeddelande.

Riksdagspolitikern Sten Bergheden (M) vill veta hur en utbyggnad av Västra stambanan prioriteras då infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) skriver sin nästa infrastrukturproposition. I sin fråga till Eneroth undrar Bergheden om statsrådet avser göra en liknande kraftsamling som den dåvarande alliansregeringen gjorde för att lösa utbyggnaden av E20.

– Jag vill att ministern tar initiativ och jobbar på ett liknande sätt, säger Bergheden i ett pressmeddelande.