13 nov 2017 10:16

13 nov 2017 10:16

Centern fastställde vallistor

SKARABORG

Centerpartiet i Skaraborg har fastställt kandidaterna inför riksdags- och regionvalet 2018.

Nuvarande riksdagsledamoten Ulrika Carlsson, Skövde, toppar riksdagslistan, före Kent Folkesson, Lidköping och Louise Grabo, Vara. Mariestadsbon Jan Wahn är sjunde namn på listan. En bit längre ner, närmare bestämt på plats 16, ses, Pernilla Johansson, Älgarås.

Förstanamn på regionlistan är Gunilla Druve Janssson, Skara, följd av Ulf Eriksson, Kinnarp och Frida Nilsson, Lidköping. Maritha Hagström, Gårdsjö, är åttonde namn på regionlistan, Pernilla Johansson, Älgarås, 14:e.

– Vi ser fram emot en valrörelse tillsammans med de andra kandidaterna där vi når ut till väljarna med vår politik. Nu är det laget före jaget som gäller, säger toppkandidaterna Ulrika Carlsson och Gunilla Druve Jansson i ett pressmeddelande.

 

Nuvarande riksdagsledamoten Ulrika Carlsson, Skövde, toppar riksdagslistan, före Kent Folkesson, Lidköping och Louise Grabo, Vara. Mariestadsbon Jan Wahn är sjunde namn på listan. En bit längre ner, närmare bestämt på plats 16, ses, Pernilla Johansson, Älgarås.

Förstanamn på regionlistan är Gunilla Druve Janssson, Skara, följd av Ulf Eriksson, Kinnarp och Frida Nilsson, Lidköping. Maritha Hagström, Gårdsjö, är åttonde namn på regionlistan, Pernilla Johansson, Älgarås, 14:e.

– Vi ser fram emot en valrörelse tillsammans med de andra kandidaterna där vi når ut till väljarna med vår politik. Nu är det laget före jaget som gäller, säger toppkandidaterna Ulrika Carlsson och Gunilla Druve Jansson i ett pressmeddelande.