10 okt 2017 16:34

10 okt 2017 16:34

Fint uppdrag för Widegren

POLITIK

Riksdagsledamoten Cecilia Widegren (M) från Norra Vånga blir ny skattepolitisk talesperson samt moderat gruppledare i riksdagens skatteutskott. Hon har tidigare erfarenhet från bland annat finans- och skatteutskotten. Hon kommer bland annat att verka tillsammans med Elisabeth Svantesson, ny finanspolitisk talesperson.

– Vi vill att det ska vara mödan värt att anstränga sig, att utbilda sig, att jobba och att spara, säger Widegren (M) i ett pressmeddelande.

Riksdagsledamoten Cecilia Widegren (M) från Norra Vånga blir ny skattepolitisk talesperson samt moderat gruppledare i riksdagens skatteutskott. Hon har tidigare erfarenhet från bland annat finans- och skatteutskotten. Hon kommer bland annat att verka tillsammans med Elisabeth Svantesson, ny finanspolitisk talesperson.

– Vi vill att det ska vara mödan värt att anstränga sig, att utbilda sig, att jobba och att spara, säger Widegren (M) i ett pressmeddelande.