12 sep 2017 16:29

12 sep 2017 16:29

Medarbetarna får säga sitt

UNDERSÖKNING

Västra Götalandsregionen ska bli landets bästa offentliga arbetsgivare. En enkät ska visa vad personalen tycker i olika frågor. Enkäten kommer även att behandla patientsäkerhetsfrågor.

– Ofta arbetar vi med arbetsmiljö och patientsäkerhet i parallella spår med separata handlingsplaner. Vi vill ändra på det vilket vi tror kommer att leda till förändringar för både patienter och medarbetare, säger personaldirektör Marina Olsson i ett pressmeddelande.

– Ofta arbetar vi med arbetsmiljö och patientsäkerhet i parallella spår med separata handlingsplaner. Vi vill ändra på det vilket vi tror kommer att leda till förändringar för både patienter och medarbetare, säger personaldirektör Marina Olsson i ett pressmeddelande.