15 maj 2017 09:47

15 maj 2017 09:47

Regionsatsning på personalen

REGIONEN

Regionen kommer att göra en ny satsning på sina medarbetare och fortsätter även sin satsning på omställningen av vården.

Det förväntas bli de tyngsta beskeden då den grönblå majoriteten i Västra Götalandsregionen presenterar sin budget för de närmaste åren.

– Vi kan även fortsätta förstärkningen på akutsjukvården. Trots de stora satsningar som hittills gjorts på akutsjukvården är vi dock inte nöjda med utfallet. Väntetiderna på akutmottagningarna är fortfarande för långa liksom köerna till vården generellt och det är inte acceptabelt, säger Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande i ett pressmeddelande.

Texten uppdateras

 

Det förväntas bli de tyngsta beskeden då den grönblå majoriteten i Västra Götalandsregionen presenterar sin budget för de närmaste åren.

– Vi kan även fortsätta förstärkningen på akutsjukvården. Trots de stora satsningar som hittills gjorts på akutsjukvården är vi dock inte nöjda med utfallet. Väntetiderna på akutmottagningarna är fortfarande för långa liksom köerna till vården generellt och det är inte acceptabelt, säger Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande i ett pressmeddelande.

Texten uppdateras