02 sep 2016 11:06

02 sep 2016 11:06

Kampanj för att förebygga självmord

REGIONEN

På måndag inleds regionens kampanj för att förebygga självmord.

Filmen ”Steg för livet”, som premiärvisades i Göteborg under fredagen, har en central roll i kampanjen. Den ska visas i olika sammanhang. Kampanjen har en egen hemsida. Foldrar kommer att distribueras till bland annat vårdcentraler och sjukhus.

– Vi behöver hjälpas åt för att bryta tystnaden kring en alltför vanlig dödsorsak, säger regionrådet Monica Selin (KD) i ett pressmeddelande.

Filmen ”Steg för livet”, som premiärvisades i Göteborg under fredagen, har en central roll i kampanjen. Den ska visas i olika sammanhang. Kampanjen har en egen hemsida. Foldrar kommer att distribueras till bland annat vårdcentraler och sjukhus.

– Vi behöver hjälpas åt för att bryta tystnaden kring en alltför vanlig dödsorsak, säger regionrådet Monica Selin (KD) i ett pressmeddelande.