10 dec 2015 14:31

10 dec 2015 14:31

54 olika läkare

SKARABORG: Ivo kritiserar Skas

En kvinna träffade 54 olika läkare under sin behandlingstid efter en knäoperation som medförde komplikationer.

Kvinnan från Lidköping knäopererades vid Skaraborgs sjukhus men drabbades sedan av flera komplikationer, bland annat inflammation i tarmfickorna och blödande magsår och fick genomgå tre stora bukoperationer. I anmälan till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, skriver de anhöriga att det inte gick att se vem som var ansvarig.

Ivo kritiserar Skas och skriver att det finns tydliga brister i informationen. Inte heller har det gjorts någon intern utredning om varför patienten drabbades av flera allvarliga komplikationer.

Kvinnan från Lidköping knäopererades vid Skaraborgs sjukhus men drabbades sedan av flera komplikationer, bland annat inflammation i tarmfickorna och blödande magsår och fick genomgå tre stora bukoperationer. I anmälan till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, skriver de anhöriga att det inte gick att se vem som var ansvarig.

Ivo kritiserar Skas och skriver att det finns tydliga brister i informationen. Inte heller har det gjorts någon intern utredning om varför patienten drabbades av flera allvarliga komplikationer.