17 nov 2015 11:26

17 nov 2015 11:26

Skaraborgare på FP-möte

POLITIK

Sju från Skaraborg deltar vid Folkpartiets landsmöte under helgen. Landsmötet, som hålls vartannat år, arrangeras i Stockholm.

Christer Winbäck, Skövde, Annika Carp, Falköping, Alda Danial, Tibro, Ulla-Britt Hagström, Skövde, Ingemar Johansson, Tidaholm, Pär Johnson, Lidköping och Elsy Lundberg Östrand, Essunga kommer att representera Skaraborg under mötet.

Totalt deltar 179 ombud från hela landet. Landsmötet kommer bland annat att välja partistyrelse.

Christer Winbäck, Skövde, Annika Carp, Falköping, Alda Danial, Tibro, Ulla-Britt Hagström, Skövde, Ingemar Johansson, Tidaholm, Pär Johnson, Lidköping och Elsy Lundberg Östrand, Essunga kommer att representera Skaraborg under mötet.

Totalt deltar 179 ombud från hela landet. Landsmötet kommer bland annat att välja partistyrelse.