08 aug 2015 09:20

08 aug 2015 11:29

Polisen anhöll man

Sent på fredagskvällen anhöll polisen en man efter ett misshandelsförsök.

Mannen, som är i 30-årsåldern, är misstänkt för övergrepp i rättssak, olaga hot och försök till misshandel. Enligt polisen har mannen försökt att påverka sin före detta flickvän angående en tidigare utredning. Även kvinnans syster ska ha blivit hotad av den misstänkte.

– Han hämtades och anhölls strax före midnatt. Under dagen ska en husrannsakan göras och vi ska även höra med fler som kan vara inblandade, säger Anders Holmström, inre befäl i Skövde.

Mannen, som är i 30-årsåldern, är misstänkt för övergrepp i rättssak, olaga hot och försök till misshandel. Enligt polisen har mannen försökt att påverka sin före detta flickvän angående en tidigare utredning. Även kvinnans syster ska ha blivit hotad av den misstänkte.

– Han hämtades och anhölls strax före midnatt. Under dagen ska en husrannsakan göras och vi ska även höra med fler som kan vara inblandade, säger Anders Holmström, inre befäl i Skövde.