01 jun 2015 16:27

01 jun 2015 16:27

Abrahamsson ny förbundsordförande

NY POST

Kommunalrådet Johan Abrahamsson kan numera även titulera sig förbundsordförande. Detta efter att Moderaterna i Skaraborg i lördags höll förbundsstämma och beslutade att tillsätta Abrahamsson på posten. Stämman beslutade även att slå ihop Moderaterna i Skaraborg med sina fyra systerförbund i Bohuslän, Göteborg, Södra - och Norra Älvsborg.

De beslutade även att bland annat arbeta för en modernisering av Lagen om anställningsskydd.

Kommunalrådet Johan Abrahamsson kan numera även titulera sig förbundsordförande. Detta efter att Moderaterna i Skaraborg i lördags höll förbundsstämma och beslutade att tillsätta Abrahamsson på posten. Stämman beslutade även att slå ihop Moderaterna i Skaraborg med sina fyra systerförbund i Bohuslän, Göteborg, Södra - och Norra Älvsborg.

De beslutade även att bland annat arbeta för en modernisering av Lagen om anställningsskydd.