19 mar 2015 16:43

19 mar 2015 16:43

Åtta år för mordförsök

TING.

Den kvinna i 40-årsålderns som i vintras knivhögg en man i Vinninga dömdes under torsdagen till åtta års fängelse för mordförsök, uppger Sveriges Radio Skaraborg.

Kvinnan hade missbruksproblem och bodde hos mannen när bråk en natt uppstod. Bråket slutade med att mannen fick en kniv i magen. Han förlorade 3,5 liter blod och var en hårsmån från döden. Kvinnan har hävdat nödvärn, något som tingsrätten inte håller med om.

Den kvinna i 40-årsålderns som i vintras knivhögg en man i Vinninga dömdes under torsdagen till åtta års fängelse för mordförsök, uppger Sveriges Radio Skaraborg.

Kvinnan hade missbruksproblem och bodde hos mannen när bråk en natt uppstod. Bråket slutade med att mannen fick en kniv i magen. Han förlorade 3,5 liter blod och var en hårsmån från döden. Kvinnan har hävdat nödvärn, något som tingsrätten inte håller med om.