07 jan 2015 11:01

23 jan 2015 13:57

Polis riskerar varning

En polis i Västra Götaland hävdade att hon inte fått något mejl angående en upphandling om guldförsäljning.

Men när mejlsystemets säkerhetslogg kontrollerades upptäcktes att hon visst fått mejlet – och raderat det en dryg månad senare. Polisen erkände då att hon drabbats av panik och raderat mejlet när hon insåg att hon missat det i det första skedet.

Nu vill hennes arbetsgivare att personalansvarsnämnden ger henne en varning.

Men när mejlsystemets säkerhetslogg kontrollerades upptäcktes att hon visst fått mejlet – och raderat det en dryg månad senare. Polisen erkände då att hon drabbats av panik och raderat mejlet när hon insåg att hon missat det i det första skedet.

Nu vill hennes arbetsgivare att personalansvarsnämnden ger henne en varning.