20 dec 2014 09:46

23 jan 2015 13:57

Lundsbrunns kurort evakuerat efter brand

Vi tre-tiden natten till lördagen började det brinna på Lundsbrunns kurort utanför Götene.

Det var en tvättmaskin som på något sätt fattade eld. Ett antal fönsterrutor krossades av värmen. Gästerna som bodde närmast tvättmaskinsrummet fick kliva upp mitt i natten och byggnaden evakueras. Branden släktes ganska snabbt och den begränsades till tvättmaskinen, men rummet blev rökskadat. En anmälan upprättades, dock utan misstanke om brott.

Det var en tvättmaskin som på något sätt fattade eld. Ett antal fönsterrutor krossades av värmen. Gästerna som bodde närmast tvättmaskinsrummet fick kliva upp mitt i natten och byggnaden evakueras. Branden släktes ganska snabbt och den begränsades till tvättmaskinen, men rummet blev rökskadat. En anmälan upprättades, dock utan misstanke om brott.